ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Blender είναι ένας χώρος τέχνης και πολιτισμού, ο οποίος έχει τη βάση του στα Νότια Προάστια της Αθήνας, στην Γλυφάδα.

Η φιλοσοφία της Blender βασίζεται στην παραδοχή ότι η τέχνη βρίσκεται κρυμμένη σε όλο το φάσμα της ανθρώπινης δημιουργίας και στόχος της είναι να την ανακαλύψει μαζί με το κοινό. Όραμά της είναι η προώθηση νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών καθώς επίσης και ήδη καταξιωμένων στους οποίους παρέχεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουν τα έργα τους με δυναμικό και διαδραστικό τρόπο σε έναν χώρο, ειδικά διαμορφωμένο ώστε να προάγει τον συνεχή διάλογο μεταξύ των καλλιτεχνών, όσο και ανάμεσα στα ίδια τα έργα και το κοινό.

Blender Gallery

Στόχος της Blender είναι να διατηρήσει την ταυτότητα ενός ζωντανού και προσιτού στο κοινό πολυχώρου, ο οποίος γεφυρώνει τη τέχνη και τον πολιτισμό με τη διασκέδαση.

Η Blender παραμένει ένας δυναμικός χώρος, με μουσικά live, fashion shows, παρουσιάσεις βιβλίων, αλλά και εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις να φιλοξενούνται κάτω απο την στέγη της, παράλληλα με τις εκθέσεις τέχνης.

Επικοινωνία με την Blender Gallery

 • Διεύθυνση: Ζησιμοπούλου 4,
  Γλυφάδα - 16674
 • Τηλέφωνο: (+30) 213 0280597
 • Email: info@theblendergallery.com
 • Monday - Tuesday: 10:00-18:00
  Wednesday – Friday: 10:00 - 20:00
  Saturday: 12:00 - 16:00
  Sunday: Closed


Share to Socials

Φόρμα Επικοινωνίας